Jobs

Zit zorgen voor mensen in je bloed? Dan is een job bij ons misschien wel iets voor jou!

19 jobs

 • Vacature

  Apotheekassistent - 50%

  Alexianen
  Je maakt deel uit van het apotheekteam en rapporteert rechtstreeks aan de apothekers. Onder hun supervisie vervul je de algemene en specifieke taken van een apotheekassistent oa. distributie en controle van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, stockbeheer, bereidingen, administratieve taken.  
 • Vacature

  Informatica medewerker (M/V)

  PK Alexianen
  Je houdt, samen met uw collega’s van de IT afdeling, het lokale netwerk, de verbinding met het WAN, de servers en het pc-park operationeel; je verleent ondersteuning aan gebruikers in hun vragen en problemen met betrekking tot het gebruik van de hun aangeboden ICT-infrastructuur; je maakt pc’s en andere hardware gebruiksklaar en installeert en configureert de nodige software volgens specifieke noden; je maakt softwaredistributiepakketten aan waardoor een automatische installatie van bepaald programma’s en het wijzigen van instellingen mogelijk worden gemaakt; je denkt mee na over en ontwikkelt kleine web-based toepassingen op vraag van medewerkers.
 • Vacature

  Psycholoog Mobiel crisis team

  VZW Hestia
  Je hebt een goede kennis van psychiatrische ziektebeelden, hun aanpak en behandeling; je hebt kennis en affiniteit met crisiswerking; je werkt in een team om cliënten te begeleiden vanuit een shared caseload; je bent een motiverende en ondersteunende coach voor het team, de cliënt en hun context; je biedt ondersteuning aan het formeel en informeel netwerk, zodanig dat het netwerk de zorg voor de cliënt kan blijven dragen; je neemt een rol op als ambassadeur voor herstelgericht werken en vermaatschappelijking van zorg; je zorgt voor registratie en administratie in functie van de begeleiding van cliënten.  

Staat jouw vacature momenteel niet in de lijst?

Laat dan jouw CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve.