Jobs

Zit zorgen voor mensen in je bloed? Dan is een job bij ons misschien wel iets voor jou!

17 jobs

 • Vacature

  Netwerkbeheerder

  PK Alexianen
  Als netwerkbeheerder sta je in voor het ontwikkelen en het beheren van de centrale infrastructuur (servers, bekabeld netwerk, draadloos netwerk,…) teneinde een veilige, stabiele en performante werkomgeving aan de gebruikers ter beschikking te stellen. Wat zijn jouw taken? Je staat in voor de installatie, configuratie en het onderhoud van de servers; je waakt over de goede werking van de servers, je verzekert de monitoring van de centrale systemen en formuleert op basis hiervan advies aan de departementale manager over mogelijke vervangingen of uitbreidingen; je waakt over een goede werking van de back-up omgeving en over het uitvoeren van de nodige updates op hard- en software; je geeft ondersteuning aan de eindgebruikers en de helpdeskmedewerkers; je coördineert herstellingen aan de centrale infrastructuur, je volgt vervanging van oude hardware op, je volgt de uitgevoerde installatie op; je beheert en onderhoudt het netwerk van de ganse organisatie, lost netwerkproblemen op, je beheert de gebruikers en de toegangsrechten; je staat in voor een aantal toegewezen projecten; je blijft je steeds informeren m.b.t. nieuwe ontwikkelingen in jouw werkveld en gaat na of deze ook haalbaar en bruikbaar zijn binnen de organisatie.
 • Vacature

  Creatief digitale Duizendpoot Pixels

  VZW Hestia
  Wat zijn jou taken? Je biedt digitale ondersteuning in het creatief proces van personen met een psychische kwetsbaarheid; je biedt ondersteuning, begeleid en lokt creatieve talenten uit.
 • Vacature

  Chauffeur op vrijwillige basis

  Sint-Alexius
  Wat zijn jou taken?Je haalt de gebruiker met het busje ‘s morgens op bij hun thuis en komt met hen naar het dagcentrum. Om 16u breng je hen terug naar huis. Tussendoor kan je eventueel invallen op andere afdelingen.

Staat jouw vacature momenteel niet in de lijst?

Laat dan jouw CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve.