Organisatie

Wie zijn wij?

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg. De kernopdracht van de organisatie is het aanbieden van hoogwaardige zorg aan mensen die op ons een beroep doen, om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving. De organisatie voert een proactief beleid, vanuit een heldere en mensgerichte organisatiestructuur.
Alexianen Zorggroep Tienen bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en Campus Mechelsestraat te Leuven.

Functie

Wat zijn jou taken?
Je haalt de gebruiker met het busje ‘s morgens op bij hun thuis en komt met hen naar het dagcentrum. Om 16u breng je hen terug naar huis.

Tussendoor kan je eventueel invallen op andere afdelingen.

Profiel

Wat verwachten we van jou?
• Je beschikt over een rijbewijs B;
• je hebt een goede kennis van het Nederlands.

Plaats van tewerkstelling

Aanbod

Wat krijg je van ons?
Onze vrijwilligers worden in onze organisatie meermaals per jaar in de watten gelegd: eindejaarscadeau, in niet-corona tijden een jaarlijkse uitstap met alle vrijwilligers + een jaarlijks etentje tijdens de week van de vrijwilliger. De dagen dat een vrijwilliger komt helpen kan er voor hen ook een (gratis)maaltijd voorzien worden.

Bijkomende informatie

Meer weten?
Eelin Verept – Leidinggevende LDC
+32 (0) 16 80 78 17 / eelin.verept@azt.broedersvanliefde.be


Hoe solliciteren?
via http://jobs.alexianentienen.be t.e.m. 30/09/2021
of ter attentie van:
Mevr. Eelin Verept, Leidinggevende LDC
Veldbornstraat 26, 3300 Tienen

 

Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?
De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen in op kansen en uitdagingen. We gaan voor topkwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering.
Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.
Dynamisch, kwaliteitsgericht, samenwerking en vriendelijkheid zijn dan ook competenties waarover onze medewerkers beschikken.

Werken bij de Alexianen Zorggroep, is ook deel uitmaken van de organisatie Broeders van Liefde in België die, 12 psychiatrische ziekenhuizen, meer dan 50 scholen onderwijs en 15 orthopedagogische centra in beheer heeft. In totaal verlenen zo 12.500 medewerkers in Vlaanderen en 1.500 in Wallonië zorg en onderwijs aan goed 40.000 kinderen, jongeren, volwassen en ouderen.

Interesse in deze job?

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Bert Lambeir, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Deel deze vacature