Jobs

Zit zorgen voor mensen in je bloed? Dan is een job bij ons misschien wel iets voor jou!

6 jobs

 • Vacature

  Zorgkundige Ouderenzorg

  Sint-Alexius
  Ben jij een gemotiveerde zorgkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan?  Durf je je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil je bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum? Je zal instaan voor de verzorging van onze bewoners.
 • Vacature

  Verpleegkundige Ouderenzorg

  Sint-Alexius
  Ben jij een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan?  Durf je je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil je bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum? Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg…
 • Vacature

  Verpleegkundige/Zorgkundige Nacht - Ouderenzorg

  Sint-Alexius
  Ben jij een gemotiveerde verpleegkundige of zorgkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan?  Durf je je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil je bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum? Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg…
 • Vacature

  Chauffeur op vrijwillige basis

  Sint-Alexius
  Wat zijn jou taken?Je haalt de gebruiker met het busje ‘s morgens op bij hun thuis en komt met hen naar het dagcentrum. Om 16u breng je hen terug naar huis. Tussendoor kan je eventueel invallen op andere afdelingen.
 • Vacature

  Klinisch Psycholoog - 75%

  Sint-Alexius
  Wat zijn jouw taken? De Alexianen Zorggroep Tienen zoekt een gemotiveerde klinisch psycholoog om de ouderenzorg in WZC Sint-Alexius te versterken. Als psycholoog sta je in voor zowel directe als indirecte bewonerszorg. Je neemt een centrale rol op in de begeleiding van ouderen met cognitieve- en gedragsproblemen en ouderen met psychiatrische stoornissen. Hierin vorm je een belangrijke ondersteuning voor de bewoners en hun familie. Je coacht het team in de zorg voor hun bewoners. Daarnaast draag je bij aan het project rond jongdementie.
 • Vacature

  Coördinerend Raadgevend Arts (vervanging)

  Sint-Alexius
  Wat zijn jouw taken?De taak van de CRA omvat: De coördinatie van de medische activiteiten bij ziektetoestanden die gevaar opleveren voor de bewoners en/ of het personeel; meewerken aan de organisatie van de bijscholingsactiviteiten van verpleegkundig, verzorgend en paramedisch personeel, alsook de uitbouw van de algemene hygiëne in de organisatie; aandacht besteden aan de palliatieve zorg in de organisatie, in het bijzonder de opleiding van het verzorgend, verpleegkundig en paramedisch personeel; het mede-organiseren van een multidisciplinair overleg over elke resident minimaal 1 maal per jaar. Voor meer informatie, zie “functieomschrijving Coördinerend Raadgevend arts” in bijlage.

Staat jouw vacature momenteel niet in de lijst?

Laat dan jouw CV en gegevens bij ons achter, zo kom je terecht in onze wervingsreserve.