Organisatie

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie, zowel actief in de geestelijke gezondheidszorg als in de ouderenzorg.  Deze bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen (met ook  een campus in Leuven), de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Park Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia

Bij ons kom je in een professioneel en geëngageerd multidisciplinaire team terecht, met kansen op persoonlijke ontwikkeling. 
Je bouwt mee aan de kernopdracht van de organisatie, gericht op het verbeteren van de levenskwaliteit van onze zorgvragers. Door deze kernopdracht na te streven, wenst de Alexianen Zorggroep Tienen bij te dragen aan een meer humane samenleving.

Functie

Ben jij een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan?  Durf je je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil je bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum? Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg…

Profiel

  • Je bent een verpleegkundige;
  • je werkt graag met ouderen en hebt een sterke interesse voor deze doelgroep;
  • je neemt graag verantwoordelijkheid en werkt zelfstandig;
  • je bent flexibel: je werkt 1 op 2 weekends, je kan tewerkgesteld worden op al onze afdelingen;
  • rond de visie en doelstellingen van het WZC betoon je zich loyaal en geëngageerd;
  • je bent graag gezien bij collega’s door jouw ondersteunende houding, initiatiefname en hulpvaardigheid, met hier en daar een vleugje humor erbij;
  • je werkt in een organisatie met een christelijke levensvisie.

Aanbod

Modaliteiten rond het contract worden het liefst persoonlijk besproken tijdens het interview.  Wij luisteren graag naar jouw mogelijkheden en verwachtingen.

Wij bieden een degelijk personeelsstatuut volgens de geldende ziekenhuisbarema’s, met meerdere extralegale voordelen, zoals tussenkomst woon-werk verkeer, kinderopvang, eigen bedrijfsrestaurant en maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, interessante verlofregeling, inspraak in jouw uurrooster, e.a.

Aandacht voor jouw gezondheid en werkplezier vinden we belangrijk.  Wij investeren graag in onze medewerkers en zetten in op teamontwikkeling, alsook op persoonlijke ontwikkelingen, via persoonlijke coaching, het kunnen volgen van trainingen met betrekking tot je aandachtsgebied(en) en kansen tot het doorgroeien in een andere functie.

 

Bijkomende informatie

Meer weten?
Mevr. Ruth Neirinck – Dagelijks verantwoordelijke Sint-Alexius en Park Passionisten  - 016/807 800
Mevr. Paula Langenaekens – Dagelijks verantwoordelijke Huize Nazareth  - 016/802 867


Hoe solliciteren?
Solliciteren via http://jobs.alexianentienen.be
ter attentie van:
De heer Bert Lambeir, algemeen directeur
Liefdestraat 10, 3300 Tienen


Werken bij de Alexianen Zorggroep Tienen?
De Alexianen Zorggroep Tienen is een organisatie in beweging. We spelen in op kansen en uitdagingen. We gaan voor topkwaliteit van zorg en streven naar voortdurende verbetering.
Samen, met respect voor iedereen en in dialoog, maken we onze gezamenlijke doelstellingen waar. We ontmoeten iedereen vanuit een open houding, en met de glimlach.
Dynamisch, kwaliteitsgericht, samenwerking en vriendelijkheid zijn dan ook competenties waarover onze medewerkers beschikken.

 

Werken bij de Alexianen Zorggroep, is ook deel uitmaken van de organisatie Broeders van Liefde in België die, 12 psychiatrische ziekenhuizen, meer dan 50 scholen onderwijs en 15 orthopedagogische centra in beheer heeft. In totaal verlenen zo 12.500 medewerkers in Vlaanderen en 1.500 in Wallonië zorg en onderwijs aan goed 40.000 kinderen, jongeren, volwassen en ouderen.

 

Interesse in deze job?

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Bert Lambeir, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Deel deze vacature