Organisatie

De technische bedrijfseenheid van de Alexianen Zorggroep Tienen bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en het Psychosociaal Centrum te Leuven.

Functie

Als teamcoördinator geeft u leiding aan een multidisciplinair team en zorgt u voor de kwaliteitsvolle werking van de afdeling voor volwassenen met een verslavingsprobleem. U staat samen met de  andere teamcoördinator en stuurgroepleden in voor het dagelijks afdelingsbeleid. U rapporteert rechtstreeks aan de zorgmanager en directeur zorg.

Profiel

  • U bent in het bezit van een masterdiploma in het domein van de menswetenschappen in combinatie met een bachelor diploma in de (psychiatrische) verpleegkunde. Ervaring in de verslavingszorg, in de Geestelijke Gezondheidszorg alsook leidinggeven strekken tot aanbeveling.
  • U engageert zich om op een positieve wijze mee te werken aan onze waardengerichtheid en christelijke inspiratie in uw relatie t.a.v. de gebruikers, netwerken en collega’s.

Plaats van tewerkstelling

Aanbod

Wij bieden  een uitdagende job  van onbepaalde duur in  een aangename  werksfeer, permanente vorming  en  een correcte verloning volgens  ziekenhuisbarema's.

 

Bijkomende informatie

Inlichtingen
Mevr. Jill Hermans,  directeur patiëntenzorg
Jill.hermans@fracarita.org
016/807 517
www.alexianentienen.be


Solliciteren
Solliciteren t.e.m. 31 januari 2018 via http://jobs.alexianentienen.be
ter attentie van:
De heer Gust Rector, algemeen directeur

Interesse in deze job?

Sollicitatieprocedure

Uw sollicitatie wordt ingediend bij De heer Gust Rector, algemeen directeur van de Alexianen Zorggroep.

Deel deze vacature